Ordino Arcalís ha acollit la tercera prova del Freeride World Tour 2018 al Baser Negre, amb unes condicions insuperables
La prova ha estat marcada per constants mostres de reconeixement vers Borja Ayed, el guia de muntanya que el passat dijous perdia la vida en ser atrapat per una allau quan preparava l'esdeveniment.
Els 45 millors riders del món se senten còmodes a les muntanyes d'Arcalís i ho han demostrat aixecant l'aclamació del nombrós públic assistent.
La freeskier italiana Ariana Tricomi ha refermat el seu lideratge en la classificació molt per davant de la seva principal contrincant en la competició Eva Walkner, la tercera guanyadora de la modalitat esquí femenina, ha sigut, Elisabeth Gerritzen.
Des que debutava l'edició del 2016, Kristofer Turdell ha pujat cada edició al podi de Vallnord – Ordino Arcalís. Craig Murray no ha pogut superar Turdell i ha finalitzat en segon. El podi de la disciplina d'esquí masculí l'ha tancat el francès Loic Collomb – Patton
L'aranès Aymar Navarro, que ha estat el primer esquiador de la mostra esquí masculina, ha complert amb l'objectiu de quedar entre el top 12 malgrat la lesió al genoll.

Navarro, que ha aconseguit 72,67 punts.
El nord-americà Sammy Luebke ha aconseguit la valoració més alta de la competició en snowboard.
L'etapa del Freeride World Tour a Vallnord – Ordino Arcalís ha tornat a posicionar-se entre una de les cinc parades de més nivell del món.

Parlen al vídeo: AYMAR NAVARRO, ESQUIADOR

El Pirineu avui