Els bombers han fet rècord de trasllats sanitaris i han augmentat un 20% l'ús de l'helicòpter durant l'any 2017
El Cos de Bombers ha fet balanç de la seva activitat durant l'any 2017, en què han augmentat un 10,6% el nombre d'intervencions respecte a l'any anterior. La xifra rècord de 7.470 intervencions s'explica per l'augment de les assistències tècniques i també pel transport sanitari, que passa –per primera vegada des que es tenen estadístiques– de les 4.000 actuacions, i que ja representa un 55% de la seva feina. El director del cos, Joan Carles Recasens, també ha destacat que l'ús de l'helicòpter sigui en rescats de muntanya o en transport sanitari– ha augmentat aproximadament un 20% respecte a l'any passat, sobretot pels nous protocols mèdics que obliguen a accelerar les intervencions quirúrgiques en hospitals de referència, de manera que s'han incrementat notablement els trasllats cap a hospitals de fora del país.

El Pirineu avui