Tots els centres educatius de la Seu d'Urgell han programat ja la seva respectiva jornada de portes obertes abans que s'iniciï el període de preinscripció de segon cicle d'educació infantil, primària i ESO per al nou curs escolar 2018-2019. L'objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun. L'escola Albert Vives ha organitzat la jornada el dissabte 17 de març, mentre que el Pau Claris la farà el diumenge 18 de març, de deu del matí a una del migdia. La Salle, per la seva banda, celebrarà una jornada d’escola oberta el divendres 6 d’abril, mentre que el dissabte 7 d’abril farà la jornada de portes obertes per a educació infantil, primària, ESO i els cicles formatius. L'escola de Castellciutat, mentrestant, organitza trobades concertades amb les famílies, trucant al centre prèviament.
Per la seva part, a La Valira es podrà visitar l’escola d’educació infantil i primària trucant prèviament per a concertar visita, mentre que per visitar l'institut s'ha organitzat una jornada de portes obertes pel dijous 15 de març.
Finalment, l'institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell ja va celebrar la seva jornada de portes obertes aquest dimarts 6 de març, adreçada als alumnes d'ESO; mentre que el dimarts 3 de maig, serà per als alumnes batxillerat i cicles formatius, a les vuit del vespre.

El Pirineu avui