El sector de Grau Roig acollirà per segona vegada consecutiva les finals del circuit de la Federació Internacional d'Esquí (FIS)
Les finals del circuit FIS es disputaran del 5 al 7 d'abril, coincidint amb la finalització de la temporada d'esquí 2017-18
A més, per setena temporada consecutiva el sector de Grau Roig de Grandvalira rep el circuit d'esquí de velocitat de la Copa del Món del Quilòmetre Llançat de la Federació Internacional d'Esquí (FIS). En l'estació andorrana, tal com es va fer l'any passat, es disputaran les finals, del 5 al 7 d'abril.
No hi ha canvis substancials en la pista Riberal de Grau Roig, però s'han introduït algunes millores per fer encara més segur el traçat. En concret, s'ha allargat la zona de frenada amb 30 metres més per facilitar el derrapatge dels esquiadors.
Ricardo Adarraga, recordista espanyol d'esquí de velocitat, amb 240.642 km/h, reconeix que "l'estació d'esquí de Grandvalira s'ha convertit en una cita clàssica del circuit de KL. Amb el rècord de pista de gairebé 200 km/h Grandvalira té el segon traçat més ràpid del circuit. L'organització és modèlica i per a mi la millor del circuit.
L'altre petit canvi s'ha fet en la superfície de la rampa de sortida de la torre de la pista de KL que s'ha convertit en el senyal d'identitat de la carrera de Grau Roig, i aquest any s'ha incorporat una nova superfície lliscant per eliminar per complet els petits frecs .

El Pirineu avui