Les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Pirineu han fet una crida als usuaris a respectar les normes de convivència a pistes. Un dels principals problemes que ja fa temps que s’han detectat és que hi ha persones que practiquen raquetes que surten dels circuits traçats i trepitgen les pistes d’esquí nòrdic, tot i que hi ha nombrosos cartells que ho prohibeixen. També s’han trobat casos d’usuaris que esquien amb el gos fora dels espais habilitats.

D’altra banda, des de les estacions també han fet una crida a que tothom sigui consicent que cal pagar un forfet, també per fer raquetes dins les zones habilitades.

En aquest sentit, assenyalen que el preu del forfet per fer raquetes és de 4 euros, una quantitat que consideren simbòlica, però necessària per ajudar a mantenir tots aquests serveis i equipaments.

Parlen al vídeo: IMMA OBIOLS, GERENT DE TOT NÒRDIC

El Pirineu avui