Amb motiu de la convocatòria de vaga per a la jornada d'aquest dijous 8 de març, Renfe ha establert el dispositiu de serveis mínims en els trens de rodalia i regionals, el que s'ha traduït en un 33% del servei. La línia de tren de rodalies R3, que enllaça La Tor de Querol-Puigcerdà-Barcelona, però, no s'ha vist afectada per la vaga, ja que Renfe ha considerat que els set trens que hi circulen habitualment ja representen el servei mínim. Així doncs, aquest dijous els combois han circulat amb normalitat, des de Puigcerdà i direcció Barcelona, a les 6.17h, 7.29, 8.56, 10.55, 13.41, 17.20 i 18.59h. També han funcionat amb normalitat els set trens habituals que fan el trajecte de tornada a la capital ceretana.
Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a les mateixes estacions i agències de viatge.
A partir d'aquest divendres el servei de rodalies i regionals funcionarà amb normalitat.

Pirineus TV es suma a la vaga d'aquest 8M i per això aquest dijous l'informatiu de Cerdanya només informarà de la mateixa.

El Pirineu avui