El grup municipal de Compromís per la Seu ha criticat la gestió feta per part de l’equip de govern de la intensa nevada del passat 28 de febrer. El principal grup de l’oposició ha assegurat que malgrat estar alertat de la nevada que havia de caure, l’equip de govern no va fer cap previsió i es va veure totalment superat per aquestes inclemències meteorològiques.

Tot i aquesta crítica, Ordeig ha volgut agrair la tasca dels treballadors de l’ajuntament, tot assegurant que sense ells les conseqüències de les nevades haguessin estat molt pitjors. D’altra banda, el grup de Compromís per la Seu presentarà una moció en el proper ple municipal per tal d’instar a la Generalitat a que negocii amb les companyies de transport andorranes per tal que els autobusos directes entre el Principat, Lleida i Barcelona, s’aturin a la Seu.

Aquesta moció s’afegeix a la demanda presentada fa uns dies a l’empresa ALSA perquè millori el servei entre Barcelona i la Seu, que sovint els divendres a la tarda d’hivern es veu saturat.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui