Andorra Kids' Film Festival és un festival de cinema, música i cultura contemporània, un espai de trobada intergeneracional on conflueixen grans i petits amb un desig comú: compartir cultura i noves experiències.

Amb el lema "Els infants són els protagonistes", Andorra Kids' Film Festival és un esdeveniment cultural, lúdic i pedagògic que se celebra a Andorra des de fa 4 anys.

Entenent l'art com una eina de formació, Andorra Kids' Film Festival ha ofert al llarg de la seva existència, a més de sessions de cinema, altres activitats culturals.

Els centres educatius que participin en el festival disposaran d'un dossier pedagògic per treballar a l'aula els continguts audiovisuals vistos, i les sessions de projecció pel públic escolar estan organitzades per franges d'edats.

El públic familiar podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats durant tot el cap de setmana. Des de la seva primera edició, Andorra Kids' Film Festival s'ha afirmat com un espai de trobada intergeneracional, en el qual infants i adults comparteixen noves experiències culturals.
El programa d'activitats del AKFF es pot consultar a la web, www.andorrakidsfilmfest.com

Parlen al vídeo: ALBERT MOLES, DIRECTOR GENERAL FEDA - EDUARD NAVARRO, CONSELLER DELEGAT CADENA PIRENAICA - MARTA LLADÓ, DIRECTORA AKFF - JOAQUIM TORREDA, DIRECTOR RECURSOS EDUCATIUS GOVERN

El Pirineu avui