L’Alt Urgell s’ha sumat aquest dijous a la vaga feminista convocada a nivell nacional i internacional per tal de reclamar la igualtat efectiva de drets entre dones i homes. A la Seu d’Urgell el Comitè de Vaga Feminista ha organitzat una desena d’activitats al llarg de tot el dia. L’acte central ha estat la manifestació que s’ha celebrat al vespre, que ha comptat també amb la presència de representants d’Acció Feminista d’Andorra, que s’han desplaçat fins a la Seu per sumar-se a la protesta.

Al matí i migdia, el Comitè ha organitzat altres activitats, com ara un dinar popular, una manifestació d’estudiants o un taller d’autodefensa femenina. A nivell comarcal, també s’ha organitzat una sortida de dones als municipis de Josa i Tuixent i la Vansa i Fórnols, amb l’ofici de les trementinaires com a eix central de les visites.

Parlen al vídeo: XÈNIA ANTONA, MEMBRE COMITÈ VAGA FEMINISTA

El Pirineu avui