La sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell s’ha omplert de gom a gom aquest dimarts al vespre per escoltar la xerrada de sor Lucía Caram. La monja i activista social ha explicat el projecte solidari “Invulnerables”, que es duu a terme en diferents ciutats del país per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social de les famílies, però, sobretot dels infants. Es tracta d’un projecte que compta, entre d’altres, amb el suport de la Fundació del Futbol Club Barcelona, i que ja s’ha presentat en nombroses ciutats de Catalunya i de l’Estat espanyol

En aquest sentit, Caram ha indicat que l’aturada a la Seu era important per al projecte.

La conferència de Caram, organitzada per les Regidories de Solidaritat i Cooperació i de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, ha estat acompanyada per l’exposició de fotografies #Invulnerables ‘Tot és possible’, situada a l’absis de la mateixa sala Sant Domènec. Aquesta mostra es podrà visitar fins al proper dia 16 de març, al vestíbul del centre cultural Les Monges.

Parlen al vídeo: SOR LUCÍA CARAM, IMPULSORA PROJECTE “INVULNERABLES”

El Pirineu avui