Des de ja fa gairebé un any la parròquia d'Encamp ha posat al servei dels usuaris de vuit pàrquings comunals una targeta, anomenada 'e-parq', perquè aquells que la tinguin puguin gaudir d'un 50% de descompte en les tarifes de pàrquing amb barrera horitzontal, així com d'una hora gratuïta d'aparcament (Encamp n'ofereix mitja).
Durant aquest temps s'han expedit un total de 321 targetes.
Ara l'administració va un pas més endavant, tal com ja va anunciar, i l''e-parq' permetrà també pagar en totes les zones blaves i verdes del poble amb un estalvi també del 50%.

La nova targeta tindrà dos recàrregues per separat, una per les zones d'establiment limitat i l'altra pels aparcaments amb barreres.
Els usuaris que tinguin l'antiga 'e-parq' podran canviar-la sense cap cost. El comú també ha presentat una nova modalitat per aparcar a les zones blaves i verdes d'Encamp sense haver de posar tiquet cada vegada. L'adquisició d'aquesta vinyeta, que s'haurà de posar al vidre de davant del cotxe com l'etiqueta de l'ITV, tindrà un cost de 300 euros anuals o 175 euros semestrals.

Parlen al vídeo: LAURA MAS, CONSELLERA DE CIRCULACIÓ ENCAMP

El Pirineu avui