Coincidint amb l’arribada dels primers vols comercials d’hivern a l’Aeroport Andorra-la Seu aquest pròxim divendres arribaran una dotzena de professionals del sector turístic de Marsella que aprofitaran la seva estada per conèixer de primera mà la capital de l’Alt Urgell. L’objectiu d’aquest viatge de familiarització és aconseguir que aquests professionals del turisme coneguin millor el producte i la destinació que ofereix la capital alturgellenca. La delegació marsellesa estarà formada per representants d’agències de viatges, el president del comitè regional de randonée, membres d’una associació de Marsella que programa activitats i sortides per als seus membres i representants de l’Agència Catalana de Turisme a França.

La dotzena de professionals turístics inauguraran la connexió entre Marsella i la Seu d’Urgell amb el primer vol que sortirà de l’aeroport francès a les 7 i deu del matí, i seran rebuts per diverses autoritats de la comarca. Seguidament seran traslladats a l’Hotel El Castell de Ciutat, on se’ls oferirà un esmorzar de benvinguda.
A les 11 del matí, s’iniciarà la visita guiada per la Seu d’Urgell per conèixer La Seu Medieval, continuaran per les instal·lacions del Rafting Parc i finalitzaran amb una visita a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, que comptarà amb un petit tast de formatge Cadí. A dos quarts de dues del migdia, se’ls oferirà un dinar de treball -amb la presència del director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent- on podran gaudir de plats elaborats amb productes del territori.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui