L'estació d'esquí de Portè-Pimorent ha ampliat recentment el seu domini esquiable, entre el sector de la Mina i la carretera RN-320. Concretament s'han habilitat dues noves pistes, la Llata i el Baladrà, que sumen 4 km al domini, amb un desnivell d'uns 600 metres. Aquests trams estan degudament senyalitzats i trepitjats.

La pista blava de la Llata, que ​​és accessible a través del teleesquí o el telecadira de la Vinyola i fa dos quilòmetres i mig de llargada. Per accedir a la pista vermella del Baladrà, s'ha d'agafar el telecadira de la Mina i baixar per la pista de la Panoràmica.

Des de l'estació han explicat que aquestes pistes només s'obriran els caps de setmana i els dies festius. Per facilitar l'accés al nou espai, l'estació posa en servei un minibús llançadora entre el punt d'arribada a la carretera i els aparcaments del complex. Els dies en què aquest servei estigui obert el preu del forfet tindrà un lleuger increment de cost.

Per altra banda, aquest març Portè-Pimorent continua oferint el forfet gratuït a les dones els dijous, tal com ha fet els mesos de gener i febrer. Fa sis anys que l'estació va engegar aquesta iniciativa que ha estat molt ben rebuda. A més, també segueix oferint promocions especials als universitaris, amb el forfet de 19 euros de dilluns a divendres.

El Pirineu avui