Els Diables de l’Alt Urgell ja ho tenen pràcticament tot a punt per participar aquest proper dissabte 10 de març en el 1r Concurs d’Enceses de Catalunya, que tindrà lloc a la localitat de Picamoixons (a l’Alt Camp). Recentment han presentat el seu nou eslògan: “EL FOC DEL PIRINEU, L’ESSÈNCIA DE LA SEU”. Segons paraules d’Àlex Mejias, president i encarregat pirotècnic de l’entitat aquest eslògan els representa com a grup, com a territori i com a història. En aquest sentit, ha indicat que no tenien millor moment que aquest per treure’l a la llum. Per la seva banda, el creador de l’eslògan, Marc Moragues, ha indicat que feia temps que anaven darrere d’una frase que expliques qui son, que representés els seus membres i que acredités tot el que fan per la comarca i la ciutat. Així, volien que fos un segell de marca que impactés, es recordés i els definís. Justament aquest és l’any del 25è aniversari del grup, i serà el primer cop que representaran el territori en una competició.

El Pirineu avui