Un total de 772 estudiants de nou centres dels tres sistemes educatius participaran a la 29a edició de l'Olimpíada de matemàtiques d'Andorra, impulsada per la conselleria d'Educació de l'ambaixada d'Espanya a Andorra, amb la iniciativa del col·legi María Moliner, i el suport, des dels inicis, de MoraBanc. Els participants són l'alumnat de segon d'ESO, de segon de segona ensenyança i de quatrième, segons el sistema educatiu.

La primera fase tindrà lloc el 13 de març, en què totes les persones inscrites realitzaran una prova individual.

Una seixantena d'alumnes passaran a la segona fase, que tindrà lloc el 3 de maig, jornada en què se celebraran proves individuals i per equips formats per estudiants de diferents centres que no es coneixen, ja que un dels objectius de l'Olimpíada és promoure la convivència i la cooperació.
L'entrega de premis serà el 14 de juny. Els dos primers classificats participaran a l'Olimpíada de matemàtiques espanyola, del 23 al 36 de juny, a València

Parlen al vídeo: MIREIA MAESTRE, DIRECTORA COMUNICACIÓ MORABANC

El Pirineu avui