La desena edició de les jornades gastronòmiques Lo Mandongo de la Massana, que s’han celebrat del 20 de gener al 25 de febrer, s’han tancat amb una bona valoració per part dels establiments. Els 23 participants d’aquestes jornades culinàries, que ofereixen menús tancats amb el porc com a ingredient principat, han tingut tant públic local com turistes, que han aprofitat l’estada al país principalment durant els caps de setmana, per degustar els plats seleccionats per a l’ocasió. Com sol ser habitual, han funcionat millor els restaurants tradicionals que els més moderns. I una novetat, durant aquest mes de març seguiran funcionant els menús de Lo Mandongo dels establiments que, a més dels plats cuinats amb algun ingredient del porc, inclouen els calçots.
El llistat de restaurants i les cartes que ofereixen el “menú calçots” es poden consultar a la web: www.lamassana.ad

El Pirineu avui