El Cadí la Seu ha aconseguit escalar una posició a la Lliga Femenina i situar-se cinquè, quan només queden quatre jornades per acabar la fase regular. Ho ha fet gràcies a la contundent victòria d’aquest dissabte per 60 a 92 a la pista de Movistar Estudiantes, sumada a la derrota de Gernika Bizkaia amb el Perfumerías Avenida, i al fet que Gipuzkoa té un partit menys. Conscients del què s’hi jugaven, i després de l’ensurt de la setmana passada a casa, les alturgellenques no han donat opció a les madrilenyes. Així, tot i un primer quart força igualat, que ha acabat amb un parcial de 16-18, les noies entrenades per Bernat Canut han posat el turbo, fins aconseguir el 60 a 92 final. Un resultat que, de retruc, condemna a Movistar Estudiantes al descens matemàtic a segona divisió, un any després de pujar a la màxima categoria. Les madrilenyes no han guanyat encara ni un sol partit.

El Pirineu avui