L’Escola d´Especialistes de Cinema i TV Ángel Plana, fins ara amb centres actius a Barcelona i a Madrid, comptarà ben aviat amb una tercera seu a Andorra. Els seus impulsors volien haver iniciat el curs aquest març, però tràmits burocràtics han obligat a endarrerir-ho. Confien poder iniciar l´activitat aquest maig i cobrir les 13 places perquè creuen que a Andorra hi ha un públic potencial important.

Un grup de professors i alumnes dels centres de Barcelona i Madrid entrenen a Sant Coloma perquè els interessats es puguin fer una idea de les assignatures que s´hi impartiran com acrobàcies, interpretació, salts d´altura, tècniques de foc, prevenció de riscos o combats escènics. El curs, de sis mesos, també preveu classes a l´exterior, però el principal centre d´activitat serà el Freestyle Indoor.

El curs tindrà un cost aproximat de 2.600 euros, però els responsables de l´escola asseguren que es tracta d´una inversió de futur perquè els especialistes tenen moltes sortides professionals en parcs temàtics, cinema i teatre de carrer. Els alumnes de la masterclass seran els encarregats de clausurar el Festival Ull Nu aquest cap de setmana calant-se foc a l´estil bonze.

Parlen al vídeo: Gerard Miralles, Director Escola Especialistes Andorra - Ángel Plana, director Escola Especialistes Cinema

El Pirineu avui