L'ajuntament de Puigcerdà ha presentat aquest divendres la seva nova pàgina web, un portal adaptat als nous temps i que substitueix la web que hi havia fins ara, que havia quedat obsoleta. Puigcerdà.cat es divideix en tres ­grans apartats: Ajuntament, amb tots els temes relacionats amb el consistori com ara la organització i informació institucional, el portal de transparència o la seu electrònica; Turisme, on hi ha tot el que pot interessar als visitants, la restauració, els llocs emblemàtics o les fires i mercats; i Viure a Puigcerdà, un espai dedicat als veïns i classificat per temes -cultura, esports, joventut, ensenyament o nouvinguts- i on també es pot consultar tot el que fa referència a serveis municipals com la biblioteca, l'Escola Bressol o el Taller d'Arts.
L'ajuntament vol que la nova web sigui un espai de promoció de Puigcerdà i un lloc on trobar tota la informació referent a la vila.

A més, a través de la seu electrònica, es vol facilitar els tràmits que els veïns han de fer amb l'ajuntament.

La nova web també inclou l'agenda, notícies, avisos i documents per descarregar-se com ara el mapa de Puigcerdà o la guia de serveis i un espai de recursos gràfics amb fotografies i vídeos de la vila.
L'equip de govern ha estat un any treballant amb la creació de la nova web que, segons ha explicat, s'estructura de manera semblant al portal de l'ajuntament de Barcelona.

puigcerda.cat

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui