Superar una primera leucèmia als 20 anys i tornar-ho a fer anys més tard. Posar dos cops el comptador de la vida a zero per poder tirar endavant i fer realitat els somnis. Aquesta és l´experiència que ha viscut la model Sandra Ibarra i que ha explicat davant els dos-cents joves que han participat en el congrés “Lo que de verdad importa”.

L´altre protagonista del congrés ha estat Albert Llovera. El pilot ha explicat com al llarg de la seva vida ha anat aprofitant les oportunitats que li sorgien superant els entrebancs que la vida li ha posat al davant.

El congrés ha estat organitzat per la fundació “Lo que de verdad importa”, una entitat creada fa 10 anys dedicada a exposar exemples de superació personal en tots els àmbits. De la mà d´Andbank, aquesta és la primera vegada que es celebra a Andorra

Parlen al vídeo: SANDRA IBARRA, MODEL - ALBERT LLOBERA, PILOT

El Pirineu avui