El grup municipal de Compromís X La Seu ha demanat a l’empresa ALSA, la concessionària del transport públic entre Barcelona i la Seu d’Urgell, que reforci aquesta línia, ja que assegura que es veu desbordada d’usuaris, sobretot els divendres a la tarda dels mesos d’hivern”. Des del grup han indicat que la proposta, que es presentarà properament, busca donar solució a les actuals mancances d’aquest servei, de vital importància per la Seu i pel conjunt del Pirineu.

En aquest sentit, des de Compromís denuncien que a l’hora de pujar a l’autobús es dona prioritat a aquelles persones que compren el bitllet senzill per davant de les que disposen d’abonaments de 5 o 10 viatges. En aquest sentit, remarquen que la principal problemàtica es dona en els busos que fan el recorregut directe.

Aquesta proposta es farà arribar a l’empresa ALSA, així com al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i a la Generalitat de Catalunya.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui