La monja i activista social, Sor Lucía Caram, realitzarà el pròxim dimarts 6 de març, a les vuit del vespre, a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, una conferència per sensibilitzar i donar més detalls sobre el programa “Invulnerables”. Aquest projecte solidari, que es porta a terme en diferents ciutats de Catalunya, té com a objectiu principal lluitar contra la pobresa i l’exclusió social de les famílies, però, sobretot dels infants. La xerrada de Caram, organitzada per les Regidories de Solidaritat i Cooperació i de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, anirà acompanyada de l’exposició de fotografies #Invulnerables ‘Tot és possible’ que estarà situada a l’absis de la mateixa sala Sant Domènec. Aquesta mostra també es podrà visitar del 7 al 16 de març al vestíbul del centre cultural Les Monges de la nostra ciutat. ‘Tot és possible’ és un recull d’imatges fotogràfiques dels fotògrafs Sunsi Albets, Joan Locubiche, Víctor López i Rubén Quintas que mostren els somnis d’infants en situació de vulnerabilitat que són beneficiaris del programa impulsat per les Fundació FC Barcelona, l’Obra social La Caixa, la Fundació Rosa Oriol i la Generalitat de Catalunya.