Ull Nu, és un festival de cinema emergent que ofereix als espectadors del país un ventall de propostes relacionades amb el cinema i els audiovisuals com: projeccions, tallers, conferències i demés activitats que conformen una oferta d’oci única i original. El festival és un punt de trobada de joves creadors vinguts d’arreu dels Pirineus on fomentar i incentivar la creació.
Les xerrades, activitats paral·leles i les projeccions tindran lloc del 28 de febrer al 3 de març amb el Teatre Comunal i el Centre de Congressos com a focus d'activitat. La principal novetat d'enguany és que els llargmetratges també entren a concurs.
Aquest dimecres, Joana Biernés i Jordi Rovira han ofert una xerrada al Fòrum de la FNAC i tot seguit, al Teatre Comunal s’ha projectat el documental “Entre la ola y la roca”
Per consultar les activitats i projeccions que es faran al Centre de Congressos d’Andorra la Vella al llarg d’aquests dies de festival ULL-NU, podeu consultar la web: www.festivalullnu.com

El Pirineu avui