Grandvalira ha presentat oficialment la 14a edició del Total Fight of Masters of Freestyle en Freeski i Snowboard que tindrà lloc del 22 al 25 de març a l’Snowpark El Tarter.
Al calendari World Snowboarding, el Total Fight està en la màxima categoria Elit mundial i en freeski en la categoria Gold és, referent mundial en esquí de freestyle.
L’equip tècnic del Total Fight està dissenyant un circuit de slopestyle que destacarà per ser fluid i tècnic d'acord amb els construïts a nivell mundial i que permetrà als riders realitzar els seus millors trucs a través de tres mòduls jibbing i tres grans salts.
Del 22 al 25 de març, la 14a edició del Grandvalira Total Fight tindrà un llistat de riders d'altíssim nivell.
Els riders locals que participaran a la 14a edició del Total Fight 2018 seran Guillaume Fernandez en freeski, un habitual d'aquesta competició que ha estat a la final en diferents ocasions i Xavi Rodríguez d’snowboard que ha crescut esportivament any rere any amb l'esdeveniment esportiu.
A més, les finals de freeeski i snowboard del Total Fight també es podran veure en directe a través de la plataforma Facebook Live de Grandvalira
El Grandvalira Total Fight snowboard repartirà en premis en metàl·lic 60.000 US$ (30.000 US$ entre els vuit primers classificats, en homes i en dones). Per la seva banda, el Grandvalira Total Fight freeski repartirà en premis en metàl·lic 25.000 US$ entre els vuit primers classificats.
El dissabte, 24 de març, se celebrarà la MONSTER Total Fight Party a L'Abarset, sector El Tarter, l'après-ski de referència dels Pirineus. A partir de les 18h, la festa estarà amenitzada pel grup musical Nasty Mondays que és, des de fa 10 anys, la major festa de Rock'n'Roll de tot Europa.

El Pirineu avui