L’ONCA,formació impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, ha organitzat un concert, en coproducció amb la GIOrquestra, per celebrar els 25 anys de la seva fundació, aniversari que coincideix amb els també 25 anys de la Constitució del Principat d’Andorra. L’actuació, que se celebrarà el proper dimarts 13 de març a les 21 h i tindrà lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, comptarà amb la participació dels solistes andorrans Gerard i Lluís Claret, coincidint amb el 50è aniversari de la seva carrera professional, i estarà sota la direcció del reconegut director català Salvador Brotons.
Per celebrar l’efemèride, la Fundació ONCA, en col·laboració amb el Consell General, ha encarregat al mateix compositor i director Salvador Brotons una obra, que ha titulat Doble concert per a violí, violoncel i orquestra, Op. 144, «L’andorrà
La formació gironina col·labora per primera vegada amb l’orquestra andorrana en un format de coproducció, que es presentarà a Andorra
Amb motiu d’aquesta producció, Astrid Janer, il·lustradora dels 25 anys de la Fundació ONCA, ha creat una il·lustració basada en la idea de com la música ens emociona a tots per igual, sense importar el gènere, l'edat o l'estatus..
El concert, que compta amb la col·laboració del Consell General i de la GIOrquestra, és d’entrada lliure.

El Pirineu avui