La pista de gel de Puigcerdà ha acollit aquest cap de setmana la Copa Puigcerdà de Patinatge Artístic, la tercera prova puntuable de la Lliga Catalana 2017-2018. Hi han participat una setantena de patinadors del CEPAP i del FCB, així com esportistes de la FAEG i del CHJ.

Des de les nou de matí de dissabte i fins a primera hora de la tarda de diumenge, els joves patinadors han presentat els seus programes. La competició ha tingut diverses categories autonòmiques i nacionals i internacionals.

Un total de 22 patinadors i patinadores del CEPAP han participat a la prova. A destacar els resultats d'Anna Bertran que ha finalitzat en primera posició en la màxima categoria, la Júnior ISU; Clara Fernández ha quedat 4a en la categoria Novice Advance femení i en masculí Eric Alís ha pujat al capdamunt del podi. 4A posició per Mireia Puntí, en categoria Basic Novice A, 1a posició per Sandra Tor i Pau Vilella en categoria Infantil A femení i masculí respectivament.

La competició ha estat un bon test previ a la celebració dels Campionats de Catalunya Open que tindran lloc a Puigcerdà el 17 i 18 de març.

El Pirineu avui