L’ajuntament de Cabó construirà una nova xarxa d’aigua per tal d’evitar haver de recórrer a les cisternes, bàsicament a l’estiu. Tal com avança el diari Segre, el consistori ja ha fet una demanda d’ajuda a l’Agència Catalana de l’Aigua i una altra a la Diputació de Lleida, per tal de poder sufragar les obres, que tindran un cost de 168.000 euros. La xarxa actual d’aigua té més de trenta anys i les canonades estan cada cop més tapades per les substàncies calcàries, un fet que en redueix la capacitat a gairebé la mietat. Això fa que molts cops a l’estiu, quan la demanda d’aigua puja per l’increment de residents i també per les tasques agrícoles, però també algun cop a l’hivern, calgui recórrer a camions cisterna per abastir les necessitats dels pobles de la vall. En aquest sentit, des de l’ajuntament destaquen que l’obra és força urgent.

El Pirineu avui