El Consell Comarcal de l’Alt Urgell vol impulsar un pla director d’urbanisme propi. Així s’ha apuntat en la darrera reunió del Consell d’Alcaldes, a la qual hi ha assistit el director General d’Urbanisme i Territori, Agustí Serra. A la trobada, Serra i els alcaldes han abordat l’avantprojecte de Llei de Territori, que s’hauria de desenvolupar aquesta legislatura, i les especificitats urbanístiques de la comarca. És en aquest sentit que els batlles han demanat la creació d’aquest pla director propi, un fet que ha estat ben vist per Serra.

D’altra banda, en aquest darrer Consell d’Alcaldes també s’han presentat les conclusions del Pla Estratègic que ha de definir el futur de l’Alt Urgell, que s’impulsa des del Consell Comarcal i des de l’ajuntament de la Seu.

Precisament, per tal de fomentar la participació de tots els actors socials s’organitzaran diversos fòrums i activitats públiques.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui