La Festa del Trinxat de Puigcerdà, que ha arribat enguany a la 23a edició, ha tornat a aplegar uns 900 comensals al pavelló del poliesportiu, una xifra que demostra que la cita gastronòmica i social per excel·lència de la comarca continua viva. Un any més, els assistents han pogut degustar un menú farcit de productes del territori elaborat per l'Associació Cuina Pirinenca de Cerdanya, diversos restauradors i pastissers locals. Després dels formatges i embotits, els comensals han tastat dos aperitius, el trinxat, el segon plat, que en aquest cas ha estat bacallà, i mil fulls de nata amb gerds per postres.

El protagonista del sopar ha tornat a ser el trinxat, elaborat amb col d’hivern tocada pel fred, patata i cansalada, un plat típic de l'època més freda de l'any.

A banda del sopar, la vetllada ha estat acompanyada d'un espectacle de màgica, música i ball fins la matinada.

Parlen al vídeo: NÚRIA BONET, CUINA PIRINENCA CERDANYA

El Pirineu avui