El CG Puigcerdà s'ha acomiadat aquest dissabte de la lliga estatal d'hoquei gel amb una derrota a la pista del Txuri Urdin, el líder de la competició, amb un marcador de 12 a 5. Malgrat
les nombroses baixes en els dos equips, les línies que han saltat al gel han tingut prou nivell per oferir un bon espectacle per les dues parts.

El Puigcerdà ha encaixat 3 gols en els primers tres minuts del partit. Tot i remar contracorrent a la finalització del primer període s'ha arribat a un ajustat 5 a 4. Però els altres dos períodes l’equip blanc i blau ha aconseguit una còmoda victòria davant d’un Puigcerdà sense la tensió suficient, tal i
com demostren les úniques tres expulsions amb les que ha estat penalitzat.

Els golejadors de Cerdanya han estat Jociles amb dues dianes, Granell, Paul i
Muñoz.

Amb aquest darrer partir, el Puigcerdà posa punt i final a la temporada sènior en la que els resultats no han estat els esperats. Els grocs i negres han acabat a la cua de la classificació amb només 8 punts. Des del club han expressat la voluntat de buscar millores de cares a la propera temporada amb l'objectiu de posar fi a aquesta particular travessa del desert per la que l'equip passa aquests els darrers anys.

El Pirineu avui