El Cadí La Seu ha caigut aquest diumenge a casa davant l’embutidos Pajariel de Bembibre per 62 a 66. Les alturgellenques no han pogut aprofitar l’ocasió per fer un pas de gegant cap al play off pel títol i hauran de patir una mica més els propers partits per assegurar-se almenys la sisena posició. Tot i començar el partit amb força i assolir 10 punts d’avantatge al tercer quart, amb un 45 a 35, l’equip no ha anotat en els últims 5 minuts. Per contra les lleoneses, amb una Ales Stanacev especialment encertada, han anat a per totes i han reverit el resultat. Cal destacar, això sí, el bon paper realitzat pel duo Richars-Ramírez a les files alturgellenques. Un bon paper que a Ramírez li ha valgut l’MVP, amb un 25 de valoració. La bona notícia per a l’equip entrenat per Bernat Canut és que Gernika i Guipuzoa, també han perdut, de manera que la classificació es manté força igual, amb les alturgellenques en sisena posició. La setmana que ve, però, caldrà guanyar sí o sí a la pista del cuer, el Movistar Estudiantes.

El Pirineu avui