Els comerciants de la Seu d’Urgell estan satisfets de com han anat les dues fires que s’han fet durant la campanya de rebaixes d’hivern. Després d’una primera edició, celebrada fa unes setmanes a la sala Sant Domènec amb motiu de l’inici de les rebaixes, aquest diumenge s’ha repetit la iniciativa, en aquest cas per tal d’acabar de rematar els estocs que quedaven. Des de la Unió de Botiguers han destacat que la idea, nova d’aquest any, ha tingut èxit.

En relació a l’edició d’aquest diumenge, des de la Unió de Botiguers han celebrat que l’afluència de gent ha estat molt alta i que això s’ha traduit en força vendes.

En aquesta segona fira hi han pres part una quinzena de botigues, a banda dels establiments que han ofert tallers i activitats.

Parlen al vídeo: LOURDES ESPUGA, PRESIDENTA COMISSIÓ FIRES UBSU

El Pirineu avui