El CG Puigcerdà es desplaçarà aquest dissabte a San Sebastià per enfrontar-se a l’equip que encapçala la competició regular i és el clar favorit al títol, el CHH Txuri Urdin. Serà el darrer partir pels ceretans, després de quedar matemàticament fora dels play-off en la darrera jornada contra el Barça.
Tot i les nombroses baixes, el Puigcerdà encara l’enfrontament com un premi a una temporada en la que ha estat molt a prop de la victòria però els resultats no han acabat d’acompanyar. Els jugadors volen acomiadar-se de la lliga de la millora manera possible davant de l’únic oponent que no ha deixat sumar cap punt als seus rivals. Marcadors de 0 a 8 i 3 a 4 a la capital ceretana i 12 a 3 a la basca han estat els resultats que s'han vist en enfrontaments passats entre el Puigcerdà i el Txuri.
En aquest partit debutarà el prometedor jugador sub17 Pol Piedra, que s’uneix així al seu germà, Dídac Bosch com a jugadors més joves de l’equip sènior. Tots els efectius desplaçats disposaran de minuts, inclosos els dos porters.

El Pirineu avui