El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha realitzat aquest dijous la seva primera visita institucional a l’Alt Pirineu i Aran. Ho ha fet per reunir-se amb alcaldes i regidors de l’Alt Urgell, per tal d’analitzar les afectacions que va tenir a la comarca la intensa nevada de principis de febrer. Tot i no poder oferir solucions concretes, ja que això pertoca al Govern, Torrent ha remarcat que ha volgut donar el seu suport al territori, en absència d’un exectiu legítim.

En relació a la formació del govern, Torrent ha recordat que aquest divendres hi ha prevista una reunió de la junta de portaveus del Parlament on s’abordarà la possibilitat de fixar la data de represa del ple d’investidura del president. Tot i això, no ha volgut oferir més detalls sobre aquesta qüestió.

Parlen al vídeo: ROGER TORRENT, PRESIDENT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

El Pirineu avui