El comú d’Andorra la Vella, exposa públicament el projecte de remodelació i embelliment de l’avinguda Meritxell al vestíbul del Centre de Congressos.
La mostra, que estarà oberta de dilluns adivendres entre les 15 i les 19 hores, consta d’una sèrie de panells informatius amb projeccions de l’avinguda ja remodelada, plànols explicatius de les obres i exemples del mobiliari urbà i el paviment que s’hi col·locarà.
Els ciutadans que visitin la mostra també tindran la possibilitat de resoldre dubtes o concertar una entrevista amb el servei tècnic del comú perquè els expliquin l’obra més al detall.
L’obra es divideix en dues fases. A la part alta, entre la plaça de la Rotonda i el carrer de les Canals, s’eixamplen les voravies, que passaran a mesurar entre 3 i 5,5 metres, mentre que la calçada es redueix a 6 metres. La velocitat del trànsit es restringeix a 30 km/h i es prioritza el pas del vianant. A la part baixa, en el tram comprès entre el carrer de la Unió i el carrer Bonaventura Armengol es col·loca paviment de granit en tota l’amplada de la via per prioritzar la comoditat del vianant.
La reforma, que comprèn 1 quilòmetre lineal i 20.000 metres quadrats,
començarà el 3 d’abril i es preveu que finalitzi el 3 d’agost. La inversió d’aquesta primera fase ascendeix a 7,5 milions d’euros.
Les obres s’adjudicaran per trams i en quatre lots a quatre empreses del país.

La mostra del projecte estarà oberta al públic fins el 28 de febrer.

El Pirineu avui