Abans de la reunió al Consell Comarcal, Torrent ha fet una visita institucional a l’ajuntament de la Seu d’Urgell. L’alcalde, Albert Batalla, li ha agrait la visita, i ha destacat la necessitat que el Parlament legisli per tal d’afavorir els interessos del Pirineu. Així, ha mostrat la voluntat que aquesta legislatura pugui tirar endavant la Llei de muntanya, que ja està força avabçada i que hauria de dotar a l’Alt Pirineu i Aran d’un seguit d’eines per fixar la població al territori. En aquest sentit, Torrent ha expressat la seva predisposició a que iniciatives legislatives com aquestes tirin endavant durant aquest mandat.

Durant la breu visita, Roger Torrent ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha lliurat a Albert Batalla una senyera, la número 37 d’una edició especial, limitada i numerada, perquè llueixi a la casa consistorial.

Parlen al vídeo: ROGER TORRENT, PRESIDENT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

El Pirineu avui