Aquelles persones o societats que no es van acollir a l’amnistia fiscal promoguda el 2012 pel Govern espanyol encara tenen marge per regularitzar els seus béns a l’estranger sense rebre la forta penalització fiscal prevista per Hisenda. Així ho ha assegurat aquest dimecres a la tarda l’assessor fiscal i membre de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals, Albert Folguera. Ho ha fet en una conferència celebrada a Barcelona sota el títol 'Regularització fiscal dels béns situats a l’estranger en aplicació del Conveni d’intercanvi d’informació tributaria i aspectes fiscals relacionats en inversions empresarials des d'Andorra'.

En el cas dels béns situats a Andorra, Folguera ha remarcat que cal afanyar-se si es vol optar per aquesta via de regulació. El motiu és l’entrada en vigor de l’intercanvi automàtic d’informació fiscal amb Espanya.

La conferència de Folguera ha tingut lloc al al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en el marc de les jornades que es fan amb motiu de la celebració de Sant Ramon de Penyafort.

Parlen al vídeo: ALBERT FOLGUERA, ASSESSOR FISCAL

El Pirineu avui