El Cadí la Seu s’ha quedat a ben poc d’assaltar Saragossa aquest dimecres a la tarda i endur-se la victòria davant el Mann Filter. Finalment, però, les alturgellenques han acabat caient per 64 a 58 davant el tercer classificat. L’equip entrenat per Bernat Canut ha començat amb una bona defensa, que ha frenat el vendabal ofensiu de les aragoneses. En el segon període, però, l’equip de Saragossa ha anat agafant confiança i s’ha posat per davant en el marcador, però sense assolir una gran diferència. El Cadí la Seu no ha abaixat els braços en tot el partit, però l’equip entrenat per Víctor Lapeña ha pogut mantenir l’avantatge i s’ha endut el partit. Tot i la derrota, el Cadí la Seu es manté en sisena posició. Aquest diumenge a un quart de set de la tarda té un altre partit clau a casa, contra l’Embutidos Pajariel, per seguir somiant amb classificar-se pels playoff pel títol.

El Pirineu avui