L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha engegat un seguit de mesures per tal de solucionar la problemàtica que es viu a la plaça del Camp del Codina, amb els sorolls i la brutícia generada per molts joves i adolescents. D’una banda, ha decidit instal·lar càmeres al túnel que hi ha entre dos dels edificis que donen a la plaça. El motiu és que molts veïns s’han queixat del soroll que fan molts dies alguns joves que s’hi concentren per parlar i beure alcohol. D’altra banda, l’alcalde, Albert Batalla, ha aprofitat el darrer ple del Consell Municipal de Joves per demanar als seus representants que sensibilitzin als seus companys per tal que la plaça no s’embruti tant

En aquest sentit, i per tal de mirar de resoldre les problemàtiques detectades en aquest indret de la ciutat, l’ajuntament ha creat una Comissió de Seguiment, integrada pel mateix consistori, representants dels veïns i liderada per l’inspector de la Policia Local.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui