Els congressos “ Lo que de verdad importa”, que s'organitzen periòdicament en diversos països, tenen el propòsit de promoure valors humans, ètics i morals partint d'experiències exemplars explicades en primera persona i que inviten a afrontar la vida amb optimisme malgrat les adversitats.

La iniciativa arriba ara Andorra amb el pilot Albert Llovera, que ha participat en altres congressos de la fundació a Espanya, com a amfitrió. Recorda com arran del seu accident, "en lloc d'enfonsar-me intento transmetre amb les meves xerrades com pensava que viuria de les meves cames i estic vivint de les meves mans".

Albert Llovera serà el primer ponent del congrés i seguidament hi explicarà la seva experiència l'exmodel i periodista Sandra Ibarra, que després de superar dos casos de leucèmia va crear una fundació solidària per ajudar els malalts i els seus familiars. El congrés, amb patrocini d'Andbank, és gratuït i obert a tothom però s'adreça, sobretot, als adolescents i estudiants i per això, des del ministeri d'Educació s'ha divulgat l'activitat en diversos centres educatius. El congrés es farà el dimecres 28 de febrer entre dos quarts de deu del matí i les dotze del migdia.

El Pirineu avui