El Consell Municipal de Joves de la Seu d’Urgell ha realitzat aquest dimarts una sessió plenària. Representants dels tres centres educatius de secundària de la ciutat han exposat a l’alcalde les seves demandes i inquietuds. Una d’elles anava dirigida a aconseguir una línia de tranport públic que connecti la Seu amb Vic i Girona els divendres i els diumenges, per facilitar el desplaçament dels universitaris.

Els membres del Consell de Joves també han demanat a l’ajuntament més actuacions per eliminar pintades de les parets i excrements de gossos de la via pública

En aquest sentit, Batalla ha explicat que s’està a punt d’implantar el sistema de control de gossos a través de l’ADN. En relació a les pintades, ha indicat que la brigada va netejant les parets municipals, i ha indicat que en només tres setmanes s’han retirat 500 adhesius de diversos punts. En aquest ple, les representants de la Seu al Consell Nacional d’Infants i Adoelscents de Catalunya han explicat que l’any que ve l’organisme podria celebrar les colònies a la ciutat

En aquest ple, els joves també han demanat una ampliació dels horaris de la biblioteca i des de l’ajuntament s’ha indicat que es mirarà si es poden fer alguns ajustaments perquè l’oferta sigui més adequada.

Parlen al vídeo: JAKUB MATEJKO, ALUMNE IES JOAN BRUDIEU - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - LLORENÇ DALMAU, ALUMNE LA VALIRA - JANA CORTÉS, ALUMNA LA SALLE

El Pirineu avui