Un esquiador francès de 56 anys ha mort aquest dilluns a la tarda, cap a les 16 hores, mentre esquiava a Pal, a la pista del Besurt II, molt a prop de la Caubella. Segons ha informat la policia, tot apunta que no es tracta d'un accident d'esquí, sinó que l'home hauria patit una indisposició i s'hauria desplomat per causes naturals. En la mateixa línia, Vallnord, en un comunicat, descarta que hi hagi hagut cap accident, ja que tot indica que ha estat per causes naturals. Els equips d'emergència no han pogut fer res per salvar-li la vida. La policia ha rebut l'avís poc abans de les 15.30 hores i hi ha desplaçat el grup de muntanya. A més, fins al lloc dels fets també hi ha anat el servei mèdic de pistes, el Servei Mèdic d’Urgències (SUM), i la direcció de l’estació. L’equip de Vallnord "lamenta profundament el succés al mateix temps que vol transmetre el seu condol als familiars de l’esquiador".

El Pirineu avui