El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell ha iniciat les obres de reforma integral dels vestidors públics. Aquesta és la primera obra que viurà el recinte per tal de preparar-se per acollir el Campionat del Món del mes de setembre del 2019. De fet, des de l’ajuntament de la Seu han destacat que era l’actuació que s’havia de fer amb més urgència, per tal d’adaptar-se a les necessitats que requereixen actualment aquestes proves. Així, els vestuaris lluiran a partir de la primavera una redistribució i una renovació total de l’espai, amb accessoris i mobiliari nous. Amb aquestes obres, els vestidors milloraran l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, adequant-se a les necessitats i exigències normatives actuals. També milloraran la gestió i l’eficiència energètica de l’espai.
Val a dir que la reforma dels vestidors mantindrà l’especialització de l’espai en una zona humida i una altra de seca. A la zona humida hi haurà les dutxes, on s’ampliarà l’espai i es crearà una cabina individualitzada. A més, també hi haurà lavabos adaptats. D’altra banda, s’incrementarà la zona seca aprofitant el màxim l’espai per a bancs. Les obres tenen un cost total de 65.219 euros.

El Pirineu avui