El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra.
Els aficionats als videojocs han gaudit durant tres dies d´un cap de setmana intens per descobrir les últimes novetats del sector en tot tipus de plataformes. El Prat del Roure a més ha presentat en exclusiva jocs encara en fase de desenvolupament, gràcies a la col•laboració amb l´ambaixada de França.

Els tallers formatius a través de la Universitat d´Andorra han permès als joves descobrir i explorar softwares per desenvolupar videojocs i xerrades amb professionals del sector.

A banda de les activitats educatives durant tot el cap de setmana s´han celebrat 7 tornejos en què han participat més de mig miler de gamers i s´han pogut provar les úlitmes tendències de la tecnologia de realitat virtual

Parlen al vídeo: Decla Inés Martí, Comunicació Andorra Telecom

El Pirineu avui