La Molina ha fet un salt en el temps i ha tornat al passat, concretament als anys 40, quan es va inaugurar el primer teleski de l'estació. Dins els actes per commemorar el seu aniversari, aquest dissabte els responsables del complex han organitzat una jornada retro, un dia especial on els esquiadors s'han vestit amb roba, esquís, botes i pals d'època per recordar els inicis de l'estació. A la tarda ha tingut lloc una retro cursa, on hi han participat unes 180 persones. Ja de fosc ha arribat un dels moments més màgics de la jornada: la Nit de les 75 torxes, tantes com anys té La Molina. La celebració ha clos amb una animació i música al bar de Pista Llarga.

Una altra de les activitats especials del 75è aniversari és l'edició d'un llibre que repassa la història de l'estació degana, una publicació que es presentarà aquest dimecres al Centre Excursionista de Catalunya. El llibre vol fer valer les dècades d’innovació constant i pretén ser un reconeixement a totes aquelles persones que d'alguna manera o altra han fet possible el que és avui la Molina.

El Pirineu avui