El biatleta Martin Fourcade ha sumat el segon or olímpic als JJOO d'hivern Pyeongchang. Si dilluns passat va guanyar la medalla d'or en la prova de persecució, aquest diumenge s'ha endut l'or olímpic en els quinze quilòmetres amb sortida en massa. I ho ha fet superant a l'alemany Simon Schemp per escassos centímetres. De fet, ha calgut la Photo finish per comprovar que Fourcade ha estat el vencedor.

El biatleta de Ceret, que entrena Font Romeu, suma la seva sisena medalla olímpica, quatre de les quals són d’or. Aquests triomfs el converteixen en l’esportista més llorejat de la delegació francesa dels Jocs Olímpics d’Hivern. A més, Fourcade és onze vegades campió del món de l’especialitat.

Pel biatleta ha estat l’última prova dels Jocs de Pyeongchang del 2018 en què participa individualment, ja que a partir d’ara lluitarà per pujar al podi en els relleus amb l’equip francès.

Per altra banda, recordem que l’esquiador d’Osona Quim Salarich, membre de La Molina Club Esports, competirà als Jocs de Pyeongchang aquest dijous 22 de febrer.

El Pirineu avui