Diversos representants de l’àmbit agroalimentari de l’Alt Pirineu i Aran han debatut i exposat exemples aquest dilluns al matí sobre el finançament d’aquest sector. Ho han fet en el marc d’una trobada promoguda per l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, que pretén donar eines al territori per tal que potencii l’àmbit agroalimentari.

En aquest sentit, des de l’Ateneu es considera que l’Alt Pirineu i Aran, per la seva idiosincràcia, és un territori on el cooperativisme pot ser una bona eina de dinamització econòmica.

La jornada s’ha obert amb l’exposició de diversos exemples pràctics de finançament d’associacions i empreses agroalimentàries pirinenques.
Tot seguit s’ha fet una sessió formativa sobre instruments financers cooperatius, una presentació de la Cooperativa Cadí, que ha estat l’amfitriona de la jornada, i s’ha visitat la Cooperativa Pirenaica.

Parlen al vídeo: MARTA VISA, TÈCNICA ATENEU COOPERATIU A CERDANYA

El Pirineu avui