Ja hi ha dues propostes guanyadores que han sorgit de la primera edició dels pressupostos participatiu que l'Oficina Jove de Cerdanya ha impulsat enguany. Només s'han presentat dues propostes i, per tant, han estat les dues escollides. La primera és un campament off-line i la segona un taller de dansa K-Pop.
­

Cada proposta comptarà amb un pressupost de 2.000 euros i es portaran a terme entre el març i l'octubre d'aquest any. Seran els mateixos joves els encarregats d'organitzar-les des de zero i dissenyar com, on i quan volen que es portin a terme. De fet, un dels principals objectius dels pressupostos participatius és, precisament, donar veu als joves d'entre 14 i 30 anys i implicar-los en les activitats que es fan a la comarca. Primer escullen les propostes, després les organitzen i finalment hi participen.

Des de l'Oficina Jove de Cerdanya esperen que les activitats siguin un èxit i que, de cares a properes edicions, es pugui ampliar el nombre de propostes i també, la quantitat de pressupost que el Consell Comarcal de Cerdanya i l'ajuntament de Puigcerdà hi destinen.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA COMARCAL JOVENTUT

El Pirineu avui