Vallnord – Pal Arinsal ha estat reconeguda com a empresa inclusiva, en què es vetlla per la integració de tot el personal.
Entre els diferents equips de Vallnord – Pal Arinsal cal destacar la incorporació de sis persones en pràctiques. Es tracta de stagers que alternen la seva activitat educativa amb la laboral i adquireixen a Vallnord les primeres experiències dins del seu àmbit professional.
En un futur, Vallnord – Pal Arinsal té la voluntat d’acollir casos amb risc d’integració social. En aquesta línia, compta entre els seus col·laboradors amb un membre de l’Escola de Meritxell, que desenvolupa tasques burocràtiques i que es mou entre els sectors de Pal i d’Arinsal, donant suport a tots els departaments.
D’altre banda, en col·laboració amb la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia, que impulsa projectes en benefici de l’educació, Vallnord – Pal Arinsal ha fet arribar al Kailash Home de la regió de Kathmandú els uniformes de les temporades anteriors. El director del centre, Lobsang Chodear, ha estat l’encarregat de distribuir la roba per edats. Així, en funció de la talla, ha estat entregada a infants del mateix centre educatiu o bé a la residència Tsering Elders Home.

El Pirineu avui