Aquest cap de setmana, les estacions d'esquí ceretanes han organitzat un seguit d'activitats que s'emmarquen dins el programa especial per commemorar els aniversaris de les instal·lacions, ja que recordem que aquesta temporada La Molina compleix 75 anys, Masella 50 i Guils Fontanera 25. En el cas d'aquesta última, els seus responsables instal·laran dissabte inflables per als infants a tocar del restaurant del complex i hi haurà la possibilitat de tastar els circuits de les Fat Bikes, les bicicletes per anar sobre la neu, amb un preu especial de 10 euros. Diumenge, tindrà lloc un torneig de Bitlles Catalanes, una activitat que l'estació organitza periòdicament. Tots aquells que participin en aquestes activitats rebran un obsequi per commemorar l'aniversari de Guils Fontanera. A més, continuen oberts els circuits d'esquí nòrdic i de raquetes.
Per la seva banda, La Molina organitza dissabte una jornada Retro, on conviden els esquiadors a vestir-se amb roba dels anys 40 i participar en una cursa i una baixada de 75 torxes, que es farà al vespre. Durant el cap de setmana l'estació també serà l'escenari dels Campionats de Catalunya de Snowboard i Snowboard Cross.

El Pirineu avui